Koledar seminarjev

Koledar seminarjev

Seminarji in delavnice o nauku Grigorija Grabovoja

Feb
20
Thu
2020
Trije seminarji o Ljubezni, 10-dnevni seminar v prisotnosti sistemsko povezanih 22 naprav PRK-1U @ Beograd Stari Grad, Srbija
Feb 20 @ 16:00 – Feb 29 @ 21:30

10-dnevni seminar v prisotnosti sistemsko povezanih 22 naprav PRK-1U-tri-načinskih z diamanti

Izvedeni bodo trije avtorski seminarji:

Nauk Grigorija Grabovoja O Ljubezni.

Nauk Grigorija Grabovoja o Bogu. Način spoznanja Sveta preko Ljubezni.

Nauk Grigorija Grabovoja o Bogu. Izgradnja Sveta preko Ljubezni.

seminar

 

 

Predavateljica: Elizabeta Bobnar Najžer, diplomirana predavateljica Nauka Grigorija Grabovoja

Jezik seminarja: slovenščina

Kdaj:  20. - 29. 2. 2020

Urnik: vsak dan od  16:00 to 21:30

Kraj:  Kosovska ulica 17, Beograd Stari Grad, Srbija

Informacije in prijave:
Elizabeta Bobnar Najžer
info@center-grabovoi.si, T: +386 (0)51 378 405; Whatsapp: +38651378405

BO IZVEDEN V SLOVENŠČINI – JE ŽE DOVOLJ PRIJAV – VABLJENI DA SE PRIDRUŽITE, prijaviti se lahko najkasneje do 31. januarja 2020.  Mesto na seminarju se zagotovi s plačilom.

Tehnologije upravljanja preko ljubezni so nedvomno univerzalne, uporabne in zelo učinkovite za vsako ustvarjalno upravljanje. Omogočajo visoko raven zavednega samospoznanja, ki omogoča zelo učinkovito normiranje dogodkov v vsakdanjem življenju. Z njihovo uporabo se človek lahko uspešno razvija sam, tako da ustvarja lastno strukturo samorazvoja.

Hkratno delovanje 22 naprav bistveno poveča moč koncentracij, ki zagotavljajo večno življenje in povečuje hitrost osebnega razvoja, saj so naprave medsebojno povezane za povečanje moči vsake naprave in sistema vseh naprav.

Edinstvena, izredna metoda za intenzivno učenje za zagotovitev večnega življenja za vse, kot tudi za vaše osebne cilje med uporabo programa usposabljanja.

Seminar je primeren tako za popolne začetnike kot za napredne praktike. Po načelu večnega razvoja se z vsakim izobraževanjem zavest razvija v skladu z njegovimi lastnimi sposobnostmi in željami.

Cena 10-dnevnega seminarja z 22 napravami  PRK-1U:

4000 eur (1000 EUR za izobraževanje in 3000 EUR za uporabo in nastavitve PRK-1U).

Znesek za izobraževanje (1000 EUR) se nakaže najkasneje tri tedne pred seminarjem na naslov: Education Center on the Training Program on the Teachings of Grigori Grabovoi.  Znesek za uporabo in nastavitve PRK-1U (3000 EUR) se nakaže najkasneje tri tedne pred seminarjem na naslov: Individual Entrepreneur Grigorii Grabovoi PR KONSALTING TECHNOLOGIES OF ETERNAL DEVELOPMENT.

Organizator: Elizabeta Bobnar Najžer

Informacije in prijava: bobnarbeti@gmail.com

Phone + Whatsapp: +38651378405

 

Podrobneje o seminarjih

Nauk Grigorija Grabovoja O Ljubezni.

Avtorjev seminar z dne 27. 7. 2003.

Ljubezen je naravni temeljni sistem Sveta in upravljanje preko Ljubezni je temeljna tema nauka Grigorija Grabovoja. Udeleženci seminarja bodo lahko spoznali resnično božansko bistvo ljubezni z njenimi neskončnimi pojavnostmi, spoznali bodo, kako opredeli ljubezen sam Bog in kako to v svojem vsakodnevnem življenju dela Človek.

Opisane lastnosti Ljubezni so, po izpovedih udeležencev, ki so že slišali seminar, neverjetne in dajejo popolnoma nov pogled na Ljubezen. Hkrati so izjemno točne in odkrivajo nove meje širitve zavesti ter razvoja sposobnosti jasnovidnosti in jasnovednosti, ki vodijo k dostopu do informacij v prihodnosti.

Praktične vaje ob prisotnosti sistema naprav PRK-1U pomagajo bistveno globlje razumeti univerzalnost delovanja Ljubezni ter tudi dostopnost uporabe in praktične učinkovitosti tehnik Ljubezni.

Ena od poti, ki jih ljudje zelo hitro in dobro razumejo ter uporabijo v svojem življenju, je sposobnost, v skupni strukturi ljubezni opredeliti vseobčo ljubezen in ljubezen do konkretnega človeka.

Praktična uporaba Nauka Grigorija Grabovoja o Ljubezni omogoča temeljito spoznati in razumeti lastnosti Ljubezni, ter preko teh lastnosti najti izraženega Boga v sebi, v svojem Notranjem Svetu, na ravni delovanja svoje Duše. Upravljanje preko Ljubezni omogoča razumeti sliko Sveta v prihodnosti kot sliko Sveta v prvotnem stanju, kot si jo je zamisli Bog.

Čeprav so enostavne, uporaba teh tehnologij praktika hitro privede na visoko raven zavednega samospoznanja, kar omogoča zelo učinkovito normiranje dogodkov v vsakdanjem življenju.

Ko ves proces delovanja svoje Duše na ravni Ljubezni razumemo tudi logično, z razumom, lahko razumemo tudi, da je vse naloge absolutno možno normirati.

Nauk Grigorija Grabovoja O Ljubezni. Način spoznanja Sveta preko Ljubezni.

Avtorjev seminar z dne 7. 10. 2003.

Človekova Duša vedno ljubi, individualno ozaveščenje te Ljubezni na ravni Duha pa omogoča človeku razumeti smisel lastnega fizičnega telesa. Na tokratnem seminarju bomo teoretično preučili tehnike in metodologije, kako spoznati in upravljati Svet, ki nas obkroža, na osnovi znanj o lastnostih Ljubezni. Spoznali bomo tehnologije, ki nam pomagajo tako pri obnovi fizičnega telesa ter razvoju organov v fizičnem telesu kot pri strukturizaciji razmišljanja in razumevanju novega znanja. Razumeli bomo možnost razvoja dojemanja in spoznanja Sveta preko duhovne ravni, na način, da nam informacije predaja Svet sam, ne da bi morali biti fizično prisotni na določenem mestu. Preučili bomo, kako nam naša osebna ljubezen, ki je hkrati vsesplošna Ljubezen, daje lastnosti ljubeče osebe. S takimi lastnostmi pa z lahkoto normiramo karkoli v svojem življenju.

Nauk Grigorija Grabovoja o Bogu. Izgradnja Sveta preko Ljubezni.

Avtorjev seminar z dne 3. 11. 2004.

Ljubezen je informacija, ki obstaja že od nekdaj, je torej materija. Z Ljubeznijo in delujoč v Ljubezni si lahko sami gradimo informacijo Sveta. Ljubezen je pravzaprav materija, iz katere je vse ustvarjeno: tako planeti, Zemlja kot človekovo telo. In sama Ljubezen je popolno zdravje vsega.

To je neprecenljiva moč, ki nas obdaja, a je ne znamo sprejeti, je uporabiti za ustvarjanje več dobrega in blagodejnega na svetu. Naučite se uporabiti moč Ljubezni! Spoznajte, da ste vi sami čista Ljubezen in se naučite to tudi občutiti, posredovati naprej. Naučite se uporabljati Ljubezen kot materijo, s točnimi tehnikami, torej orodji za sistematično spreminjanje sebe in svojega življenja na bolje.

Na seminarju boste prejeli znanje, ki vam omogoča videti Ljubezen kot realnost v Svetu, Ljubezen kot realnost, ki jo lahko ustvarja vsakdo, torej si lahko sami ustvarite svojo ljubezen. Spoznali boste Ljubezen kot silo, ki usmerja ves Neskončni in Večni Svet, nas ščiti in varuje pred škodljivimi vplivi okolice, ter povezanost strukture človekove Zavesti in nenehnega poustvarjanja Sveta prav z materijo Ljubezni in z Ljubeznijo.

Številčni niz za širjenje nauka Grigorija Grabovoja po vsem svetu: 51967459487461_48
Normiranje dogodkov v vsakdanjem življenju: 46818