Koledar seminarjev

Koledar seminarjev

Seminarji in delavnice o nauku Grigorija Grabovoja

Feb
21
Fri
2020
Trije seminarji o Ljubezni, 10-dnevni seminar v prisotnosti sistemsko povezanih 22 naprav PRK-1U @ Beograd Stari Grad, Srbija
Feb 21 @ 16:00 – Mar 1 @ 21:30

10-dnevni seminar v prisotnosti sistemsko povezanih 22 naprav PRK-1U-tri-načinskih z diamanti

Izvedeni bodo trije avtorski seminarji:

Nauk Grigorija Grabovoja O Ljubezni.

Nauk Grigorija Grabovoja o Bogu. Način spoznanja Sveta preko Ljubezni.

Nauk Grigorija Grabovoja o Bogu. Izgradnja Sveta preko Ljubezni.

seminar

 

 

Predavateljica: Elizabeta Bobnar Najžer, diplomirana predavateljica Nauka Grigorija Grabovoja

Jezik seminarja: slovenščina

Kdaj:  21. 2. - 1. 3. 2020

Urnik: vsak dan od  16:00 to 21:30

Kraj:  Kosovska ulica 17, Beograd Stari Grad, Srbija

Informacije in prijave:
Elizabeta Bobnar Najžer
info@center-grabovoi.si, T: +386 (0)51 378 405; Whatsapp: +38651378405

BO IZVEDEN V SLOVENŠČINI – VABLJENI DA SE PRIDRUŽITE, prijave do 17. 2. 2020.  Mesto na seminarju se zagotovi s plačilom.

Tehnologije upravljanja preko ljubezni so nedvomno univerzalne, uporabne in zelo učinkovite za vsako ustvarjalno upravljanje. Omogočajo visoko raven zavednega samospoznanja, ki omogoča zelo učinkovito normiranje dogodkov v vsakdanjem življenju. Z njihovo uporabo se človek lahko uspešno razvija sam, tako da ustvarja lastno strukturo samorazvoja.

Hkratno delovanje 22 naprav bistveno poveča moč koncentracij, ki zagotavljajo večno življenje in povečuje hitrost osebnega razvoja, saj so naprave medsebojno povezane za povečanje moči vsake naprave in sistema vseh naprav.

Edinstvena, izredna metoda za intenzivno učenje za zagotovitev večnega življenja za vse, kot tudi za vaše osebne cilje med uporabo programa usposabljanja.

Seminar je primeren tako za popolne začetnike kot za napredne praktike. Po načelu večnega razvoja se z vsakim izobraževanjem zavest razvija v skladu z njegovimi lastnimi sposobnostmi in željami.

Cena 10-dnevnega seminarja z 22 napravami  PRK-1U:

4000 eur (1000 EUR za izobraževanje in 3000 EUR za uporabo in nastavitve PRK-1U).

Znesek za izobraževanje (1000 EUR) se nakaže najkasneje tri tedne pred seminarjem na naslov: Education Center on the Training Program on the Teachings of Grigori Grabovoi.  Znesek za uporabo in nastavitve PRK-1U (3000 EUR) se nakaže najkasneje tri tedne pred seminarjem na naslov: Individual Entrepreneur Grigorii Grabovoi PR KONSALTING TECHNOLOGIES OF ETERNAL DEVELOPMENT.

Organizator: Elizabeta Bobnar Najžer

Informacije in prijava: bobnarbeti@gmail.com

Phone + Whatsapp: +38651378405

 

Podrobneje o seminarjih

Nauk Grigorija Grabovoja O Ljubezni.

Avtorjev seminar z dne 27. 7. 2003.

Ljubezen je naravni temeljni sistem Sveta in upravljanje preko Ljubezni je temeljna tema nauka Grigorija Grabovoja. Udeleženci seminarja bodo lahko spoznali resnično božansko bistvo ljubezni z njenimi neskončnimi pojavnostmi, spoznali bodo, kako opredeli ljubezen sam Bog in kako to v svojem vsakodnevnem življenju dela Človek.

Opisane lastnosti Ljubezni so, po izpovedih udeležencev, ki so že slišali seminar, neverjetne in dajejo popolnoma nov pogled na Ljubezen. Hkrati so izjemno točne in odkrivajo nove meje širitve zavesti ter razvoja sposobnosti jasnovidnosti in jasnovednosti, ki vodijo k dostopu do informacij v prihodnosti.

Praktične vaje ob prisotnosti sistema naprav PRK-1U pomagajo bistveno globlje razumeti univerzalnost delovanja Ljubezni ter tudi dostopnost uporabe in praktične učinkovitosti tehnik Ljubezni.

Ena od poti, ki jih ljudje zelo hitro in dobro razumejo ter uporabijo v svojem življenju, je sposobnost, v skupni strukturi ljubezni opredeliti vseobčo ljubezen in ljubezen do konkretnega človeka.

Praktična uporaba Nauka Grigorija Grabovoja o Ljubezni omogoča temeljito spoznati in razumeti lastnosti Ljubezni, ter preko teh lastnosti najti izraženega Boga v sebi, v svojem Notranjem Svetu, na ravni delovanja svoje Duše. Upravljanje preko Ljubezni omogoča razumeti sliko Sveta v prihodnosti kot sliko Sveta v prvotnem stanju, kot si jo je zamisli Bog.

Čeprav so enostavne, uporaba teh tehnologij praktika hitro privede na visoko raven zavednega samospoznanja, kar omogoča zelo učinkovito normiranje dogodkov v vsakdanjem življenju.

Ko ves proces delovanja svoje Duše na ravni Ljubezni razumemo tudi logično, z razumom, lahko razumemo tudi, da je vse naloge absolutno možno normirati.

Nauk Grigorija Grabovoja O Ljubezni. Način spoznanja Sveta preko Ljubezni.

Avtorjev seminar z dne 7. 10. 2003.

Človekova Duša vedno ljubi, individualno ozaveščenje te Ljubezni na ravni Duha pa omogoča človeku razumeti smisel lastnega fizičnega telesa. Na tokratnem seminarju bomo teoretično preučili tehnike in metodologije, kako spoznati in upravljati Svet, ki nas obkroža, na osnovi znanj o lastnostih Ljubezni. Spoznali bomo tehnologije, ki nam pomagajo tako pri obnovi fizičnega telesa ter razvoju organov v fizičnem telesu kot pri strukturizaciji razmišljanja in razumevanju novega znanja. Razumeli bomo možnost razvoja dojemanja in spoznanja Sveta preko duhovne ravni, na način, da nam informacije predaja Svet sam, ne da bi morali biti fizično prisotni na določenem mestu. Preučili bomo, kako nam naša osebna ljubezen, ki je hkrati vsesplošna Ljubezen, daje lastnosti ljubeče osebe. S takimi lastnostmi pa z lahkoto normiramo karkoli v svojem življenju.

Nauk Grigorija Grabovoja o Bogu. Izgradnja Sveta preko Ljubezni.

Avtorjev seminar z dne 3. 11. 2004.

Ljubezen je informacija, ki obstaja že od nekdaj, je torej materija. Z Ljubeznijo in delujoč v Ljubezni si lahko sami gradimo informacijo Sveta. Ljubezen je pravzaprav materija, iz katere je vse ustvarjeno: tako planeti, Zemlja kot človekovo telo. In sama Ljubezen je popolno zdravje vsega.

To je neprecenljiva moč, ki nas obdaja, a je ne znamo sprejeti, je uporabiti za ustvarjanje več dobrega in blagodejnega na svetu. Naučite se uporabiti moč Ljubezni! Spoznajte, da ste vi sami čista Ljubezen in se naučite to tudi občutiti, posredovati naprej. Naučite se uporabljati Ljubezen kot materijo, s točnimi tehnikami, torej orodji za sistematično spreminjanje sebe in svojega življenja na bolje.

Na seminarju boste prejeli znanje, ki vam omogoča videti Ljubezen kot realnost v Svetu, Ljubezen kot realnost, ki jo lahko ustvarja vsakdo, torej si lahko sami ustvarite svojo ljubezen. Spoznali boste Ljubezen kot silo, ki usmerja ves Neskončni in Večni Svet, nas ščiti in varuje pred škodljivimi vplivi okolice, ter povezanost strukture človekove Zavesti in nenehnega poustvarjanja Sveta prav z materijo Ljubezni in z Ljubeznijo.

Številčni niz za širjenje nauka Grigorija Grabovoja po vsem svetu: 51967459487461_48
Normiranje dogodkov v vsakdanjem življenju: 46818

Mar
14
Sat
2020
Osnovni seminar o Nauku Grigorija Grabovoja @ Ljubljana, predavalnica Inter-es
Mar 14 @ 09:00 – 16:00
image_print

Nauk Grigorija Grabovoja
Osnovni seminar o  Nauku Grigorija Grabovoja

Seminar

 

Predavateljica: Elizabeta Bobnar Najžer, diplomirana predavateljica Nauka Grigorija Grabovoja

Kdaj:  sobota, 14. 3. 2020, od 9.00 do 16.00

Kraj:  Ljubljana, Cesta na Brdo 85 (predavalnica podjetja Inter-es)

Uvodni seminar je namenjen oblikovanju sistematičnega, celovitega razumevanja Nauka Grigorija Grabovoja »O rešitvi in harmoničnem razvoju« kot izobraževalnega sistema, ki omogoča ljudem spoznati zakone razvoja resničnosti ter obvladati tehnike večnega življenja in harmoničnega razvoja.

Grigorij Grabovoj je ruski doktor fizičnih in matematičnih ter informacijskih ved, akademik, avtor odkritja prostora ustvarjalne informacije in izvirnih del za napovedovanje prihodnjih dogodkov, njihovo upravljanje ter popravljanje. Vzpostavil je sistem izobraževanja, v katerem podaja učinkovite tehnike za upravljanje s svojim življenjem. Čeprav so preproste in se jih lahko nauči vsakdo, je njihovo delovanje znanstveno dokazano in potrjeno.

Omogočajo razvoj lastne zavesti, da si lahko ustvarimo harmonijo na vseh poljih življenja, vključno s popolnim zdravjem, blagostanjem, harmoničnimi odnosi do sebe, bližnjih, prijateljev in vse resničnosti.

Vsebina:

 • Predstavitev dr. Grigorija Grabovoja.
 • Osnovne naloge Nauka Grigorija Grabovoja so makro rešitev, vstajenje, neumiranje živečih, zagotavljanje pogojev za večni sistematični harmonični razvoj vseh objektov resničnosti.
 • Patenti in tehnične naprave Grigorija Grabovoja.
 • Razlaga tehnik, opisanih v delih Grigorija Grabovoja.
 • Koncentracije s tehnikami Grigorija Grabovoja.
 • Naprava za krepitev koncentracij PRK-1U.
 • Praktična uporaba tehnik s številčnimi nizi, geometrijskimi liki, besedami.
 • Odgovori na vprašanja.

Pridite in se naučite zavestno upravljati z vsemi dogodki v lastnem življenju.

Prijave: do 8.3.2020. Seminar bo izveden, če bo dovolj prijav.

Izmenjava energije: 132 €; cena za člane Društva Večna svetloba, študente in upokojence: 98 €; 

Plačilo prvi dan seminarja ali preko TRR:
Namen: Seminar (datum)
Znesek:
IBAN: SI56 6100 0000 9050 641
BIC banke prejemnika: HDELSI22
Prejemnik: EHO PR, Elizabeta Bobnar Najžer, s.p., Drenikova 18, 1000 Ljubljana

Vsak udeleženec prejme potrdilo o udeležbi in brezplačni zvočni posnetek.

Informacije in prijave:

Elizabeta Bobnar Najžer info@center-grabovoi.si, T: +386 (0)51 378 405

Organizatorja: Elizabeta Bobnar Najžer in Društvo Večna svetloba

Elizabeta Bobnar Najžer, licencirana predavateljica, organizatorka in prevajalka, je predavateljica na Izobraževalnem centru za izobraževanje Nauka Grigorija Grabovoja, generalni direktor izobraževalnega centra je Grigori Grabovoi.a
Vsa izobraževanja, ki jih organizira in / ali izvaja Elizabeta Bobnar Najžer se izvajajo po neposrednih navodilih avtorja in v skladu z načeli Univerze Grigorija Grabovoja (v ustanavljanju).
Elizabeta ima poglobljena znanja o Nauku, ter dolgoletne izkušnje s posredovanjem znanj, osebnim svetovanjem, vodenjem skupin. Ima veliko število lastnih rezulatatov upravljanja, uspešno je številnim svetovala pri normiranju zdravja, dogodkov v življenju, finančnih situacijah, odnosih v družini, partnerskih odnosih, priholoških težavah.
Je predana točnemu posredovanju znanja Grigorija Grabovoja, ki zagotavlja kakovostno predajo znanja in učinkovito uporabo v lastnem življenju..

Številčni niz za širjenje nauka Grigorija Grabovoja po vsem svetu: 51967459487461_48
Normiranje dogodkov v vsakdanjem življenju: 46818

image_print
Mar
20
Fri
2020
Veselje večnega razvoja @ Ljubljana, predavalnica Inter-es
Mar 20 @ 17:00 – Mar 21 @ 16:00
image_print

Nauk Grigorija Grabovoja
Veselje večnega razvoja

Seminar s praktično delavnico

 

Predavateljica: Elizabeta Bobnar Najžer, diplomirana predavateljica Nauka Grigorija Grabovoja

Kdaj:  petek  – sobota, 20. – 21. 3. 2020, petek od 17.00 do 21.00, sobota od 9.00 do 16.000

Kraj:  Ljubljana, Cesta na Brdo 85 (predavalnica podjetja Inter-es)

Grigorij Grabovoj pravi, da ni nič bolj veselega na svetu kot Večni harmonični razvoj. In struktura, ki jo Grabovoj imenuje »veselje« je bila ustvarjena skupaj z vso resničnostjo. Je njen temeljni sestavni del in neskončna prihodnost raste na platformi veselih dogodkov.

Na seminarju se bomo naučili novih tehnik, kako v svojem telesu ustvariti nenehno prisotno

Večno Veselje. In ko smo veseli, smo hkrati že večni – sedaj.

Vsebina:

 • Veselje do razvoja in občutek veselja kot temeljni sistem pravilnega razvoja.
 • Koncentracija veselja, ki omogoča ustvarjanje materije.
 • Veselje kot tehnologija stvarjenja sveta.
 • Tehnike za ustvarjanje tehničnih predmetov, ki človeku ne škodujejo, na temelju veselja večnega razvoja.
 • Svet je ustvarjen na temelju občutka veselja, na resnični ljubezni, ljubezni Boga, ljubezni vseh elementov Sveta.
 • Sodelovanje z Bogom, ki omogoča stvarjenje občutka veselja.
 • Tehnike uporabe veselja, ki omogočajo, da je naše življenje normalno – normirano.

Seminar je primeren tako za popolne začetnike kot za izkušene praktike, saj Nauk Grigorija Grabovoja sam v sebi vsebuje sistem, ki vsakemu omogoča, da razvija svojo zavest in predvsem takoj uporabi vse pridobljene tehnike na kateremkoli seminarju ali delavnici v vsakdanjem življenju.

Seminar je del Izobraževalnega programa Nauka Grigorija Grabovoja in za študente Izobraževalnega centra velja kot opravljena obveznost iz programa, po tem, ko opravijo izpit.

Prijave: do 10. 3. 2020. Seminar bo izveden, če bo dovolj prijav.

Izmenjava energije: 200 €; cena za člane Društva Večna svetloba, študente in upokojence: 150 €; 

Plačilo prvi dan seminarja ali preko TRR:
Namen: Seminar (datum)
Znesek:
IBAN: SI56 6100 0000 9050 641
BIC banke prejemnika: HDELSI22
Prejemnik: EHO PR, Elizabeta Bobnar Najžer, s.p., Drenikova 18, 1000 Ljubljana

Vsak udeleženec prejme potrdilo o udeležbi in brezplačni zvočni posnetek. S seboj prinesite USB-ključek, ki naj bo v  kuverti s povratnim naslovom. Zvočni zapis boste po tehnični obdelavi prejeli po pošti na dom.

Informacije in prijave:

Elizabeta Bobnar Najžer info@center-grabovoi.si, T: +386 (0)51 378 405

Organizatorja: Elizabeta Bobnar Najžer in Društvo Večna svetloba

Elizabeta Bobnar Najžer, licencirana predavateljica, organizatorka in prevajalka, je predavateljica na Izobraževalnem centru za izobraževanje Nauka Grigorija Grabovoja, generalni direktor izobraževalnega centra je Grigori Grabovoi.a
Vsa izobraževanja, ki jih organizira in / ali izvaja Elizabeta Bobnar Najžer se izvajajo po neposrednih navodilih avtorja in v skladu z načeli Univerze Grigorija Grabovoja (v ustanavljanju).
Elizabeta ima poglobljena znanja o Nauku, ter dolgoletne izkušnje s posredovanjem znanj, osebnim svetovanjem, vodenjem skupin. Ima veliko število lastnih rezulatatov upravljanja, uspešno je številnim svetovala pri normiranju zdravja, dogodkov v življenju, finančnih situacijah, odnosih v družini, partnerskih odnosih, priholoških težavah.
Je predana točnemu posredovanju znanja Grigorija Grabovoja, ki zagotavlja kakovostno predajo znanja in učinkovito uporabo v lastnem življenju..

Številčni niz za širjenje nauka Grigorija Grabovoja po vsem svetu: 51967459487461_48
Normiranje dogodkov v vsakdanjem življenju: 46818

image_print
Mar
28
Sat
2020
Način spoznanja Sveta preko Ljubezni. @ Ljubljana, predavalnica Inter-es
Mar 28 @ 09:00 – 16:00
image_print

Nauk Grigorija Grabovoja
Način spoznanja Sveta preko Ljubezni

Seminar

 

Predavateljica: Elizabeta Bobnar Najžer, diplomirana predavateljica Nauka Grigorija Grabovoja

Kdaj:  sobota, 28. 3. 2020, od 9.00 do 16.00

Kraj:  Ljubljana, Cesta na Brdo 85 (predavalnica podjetja Inter-es)

Nauk Grigorija Grabovoja O Ljubezni. Način spoznanja Sveta preko Ljubezni.

Človekova Duša vedno ljubi, induvidualno ozaveščenje te Ljubezni na ravni Duha pa omogoča človeku razumeti smisel lastnega fizičnega telesa. Na tokratnem seminarju bomo teoretično preučili tehnike in metodologije, kako spoznati in upravljati Svet, ki nas obkroža, na osnovi znanj o lastnostih Ljubezni. Spoznali bomo tehnologije, ki nam pomagajo tako pri obnovi fizičnega telesa ter razvoju organov v fizičnem telesu kot pri strukturizaciji razmišljanja in razumevanju novega znanja. Razumeli bomo možnost razvoja dojemanja in spoznanja Sveta preko duhovne ravni, na način, da nam informacije predaja Svet sam, ne da bi morali biti fizično prisotni na določenem mestu. Preučili bomo, kako nam naša osebna ljubezen, ki je hkrati vsesplošna Ljubezen, daje lastnosti ljubeče osebe. S takimi lastnostmi pa z lahkoto normiramo karkoli v svojem življenju. Teoretične osnove bomo dodatno okrepili s praktičnimi koncentracijami.

Vseh tehnologij se udeleženci seminarja preprosto naučijo, jih lahko takoj uporabijo, predvsem pa jim le-te nudijo tudi možnost, da jih redno uporabljajo v svojem življenju – pridobijo lastno strukturo razmišljanja za obnovo človekovega fizičnega telesa, razvoj fizičnih organov ter učenje tovrstnih znanj.

Človekov stik s samim, zgolj samo na podlagi delovanja Ljubezni, ki omogoča gibanje Sveta k človeku, ne da bi se človek nahajal na nekem določenem kraju, ter človekovo gibanje z lastnim fizičnem telesom nasproti Svetu, lahko udeležence seminarja pripelje do ozaveščenosti tega, kako naj človek ustvarja in razvija svoje fizično telo ter dogodke okoli njega v smeri večnega razvoja. Kako naj ozavesti Vsesplošno Ljubezen in v njej predvidi svojo Ljubezen, ki je hkrati Vsesplošna. Prav ta trenutek ozaveščenosti vsakemu človeku nudi možnost, da zasebno ustvarjalno nalogo prenese v Vsesplošno. V bistvu je to raven najvišjih možnosti ljubečega človeka, s čimer lahko normira dogodke, obnavlja svoje fizično telo ter učinkovito in, pogosto zelo hitro, lahko pomaga vsakemu drugemu človeku. Za to je treba preučiti, na kakšen način – tehnološko – zasebno nalogo postaviti kot vsesplošno.

Podrobno bodo pojasnjena tudi vprašanja izražanja individualne Ljubezni človeka k človeku in izražanje Ljubezni delu, ki ga imate radi, njena povezava z Vsesplošno Ljubeznijo  ter značilnosti individualne ljubezni za razvoj človeka in vsega Sveta. Na tej osnovi je zelo lahko razumeti podane tehnologije za upravljanje z zunanjim svetom, samorazvoj in samoizobraževanje.

Vsebina:

 • Pomen človekovih logičnih znanj o lastnostih Ljubezni za spoznanje Sveta.
 •  Jasnost in razumljivost upravljanja preko Ljubezni.
 • Gibanje Sveta k človeku preko ljubezni človeka in Sveta.
 • Status človekovega duhovnega videnja na mestu, kjer se nahaja s svojim fizičnim telesom.
 • Stvarjenje lastnega načina razmišljanja preko kategorij Ljubezni.
 • Tehnika  obnove organov človekovega fizičnega telesa, strukture razmišljanja preko delujočega pošiljanja Ljubezni na lastno strukturo »Do-misliti« in Strukturo »Pred razmišljanjem«.

Seminar je primeren tako za popolne začetnike kot za izkušene praktike, saj Nauk Grigorija Grabovoja sam v sebi vsebuje sistem, ki vsakemu omogoča, da razvija svojo zavest in predvsem takoj uporabi vse pridobljene tehnike na kateremkoli seminarju ali delavnici v vsakdanjem življenju.

Seminar je del Izobraževalnega programa Nauka Grigorija Grabovoja in za študente Izobraževalnega centra velja kot opravljena obveznost iz programa, po tem, ko opravijo izpit.

Prijave: do 20. 3. 2020. Seminar bo izveden, če bo dovolj prijav.

Izmenjava energije: 132 €; cena za člane Društva Večna svetloba, študente in upokojence: 98 €; 

Plačilo prvi dan seminarja ali preko TRR:
Namen: Seminar (datum)
Znesek:
IBAN: SI56 6100 0000 9050 641
BIC banke prejemnika: HDELSI22
Prejemnik: EHO PR, Elizabeta Bobnar Najžer, s.p., Drenikova 18, 1000 Ljubljana

Vsak udeleženec prejme potrdilo o udeležbi in brezplačni zvočni posnetek.

Informacije in prijave:

Elizabeta Bobnar Najžer info@center-grabovoi.si, T: +386 (0)51 378 405

Organizatorja: Elizabeta Bobnar Najžer in Društvo Večna svetloba

Elizabeta Bobnar Najžer, licencirana predavateljica, organizatorka in prevajalka, je predavateljica na Izobraževalnem centru za izobraževanje Nauka Grigorija Grabovoja, generalni direktor izobraževalnega centra je Grigori Grabovoi.a
Vsa izobraževanja, ki jih organizira in / ali izvaja Elizabeta Bobnar Najžer se izvajajo po neposrednih navodilih avtorja in v skladu z načeli Univerze Grigorija Grabovoja (v ustanavljanju).
Elizabeta ima poglobljena znanja o Nauku, ter dolgoletne izkušnje s posredovanjem znanj, osebnim svetovanjem, vodenjem skupin. Ima veliko število lastnih rezulatatov upravljanja, uspešno je številnim svetovala pri normiranju zdravja, dogodkov v življenju, finančnih situacijah, odnosih v družini, partnerskih odnosih, priholoških težavah.
Je predana točnemu posredovanju znanja Grigorija Grabovoja, ki zagotavlja kakovostno predajo znanja in učinkovito uporabo v lastnem življenju..

Številčni niz za širjenje nauka Grigorija Grabovoja po vsem svetu: 51967459487461_48
Normiranje dogodkov v vsakdanjem življenju: 46818

image_print
May
8
Fri
2020
Uvodni seminar o Nauku Grigorija Grabovoja @ Ljubljana, predavalnica Inter-es
May 8 @ 17:00 – 21:00
image_print

Nauk Grigorija Grabovoja
Uvodni seminar o  Nauku Grigorija Grabovoja

Seminar

 

Predavateljica: Elizabeta Bobnar Najžer, diplomirana predavateljica Nauka Grigorija Grabovoja

Kdaj:  petek, 8. 5. 2020, od 17.00 do 21.00

Kraj:  Ljubljana, Cesta na Brdo 85 (predavalnica podjetja Inter-es)

Uvodni seminar je namenjen oblikovanju sistematičnega, celovitega razumevanja Nauka Grigorija Grabovoja »O rešitvi in harmoničnem razvoju« kot izobraževalnega sistema, ki omogoča ljudem spoznati zakone razvoja resničnosti ter obvladati tehnike večnega življenja in harmoničnega razvoja.

Grigorij Grabovoj je ruski doktor fizičnih in matematičnih ter informacijskih ved, akademik, avtor odkritja prostora ustvarjalne informacije in izvirnih del za napovedovanje prihodnjih dogodkov, njihovo upravljanje ter popravljanje. Vzpostavil je sistem izobraževanja, v katerem podaja učinkovite tehnike za upravljanje s svojim življenjem. Čeprav so preproste in se jih lahko nauči vsakdo, je njihovo delovanje znanstveno dokazano in potrjeno.

Omogočajo razvoj lastne zavesti, da si lahko ustvarimo harmonijo na vseh poljih življenja, vključno s popolnim zdravjem, blagostanjem, harmoničnimi odnosi do sebe, bližnjih, prijateljev in vse resničnosti.

Vsebina:

 • Predstavitev dr. Grigorija Grabovoja.
 • Osnovne naloge Nauka Grigorija Grabovoja so makro rešitev, vstajenje, neumiranje živečih, zagotavljanje pogojev za večni sistematični harmonični razvoj vseh objektov resničnosti.
 • Patenti in tehnične naprave Grigorija Grabovoja.
 • Razlaga tehnik, opisanih v delih Grigorija Grabovoja.
 • Koncentracije s tehnikami Grigorija Grabovoja.
 • Osnove praktične uporabe tehnik s številčnimi nizi, geometrijskimi liki, besedami.
 • Odgovori na vprašanja.

Prijave: do 1. 5. 2020. Seminar bo izveden, če bo dovolj prijav.

Izmenjava energije: 85 €;

Plačilo prvi dan seminarja ali preko TRR:
Namen: Seminar (datum)
Znesek:
IBAN: SI56 6100 0000 9050 641
BIC banke prejemnika: HDELSI22
Prejemnik: EHO PR, Elizabeta Bobnar Najžer, s.p., Drenikova 18, 1000 Ljubljana

Vsak udeleženec prejme potrdilo o udeležbi in brezplačni zvočni posnetek.

Informacije in prijave:

Elizabeta Bobnar Najžer info@center-grabovoi.si, T: +386 (0)51 378 405

Organizatorja: Elizabeta Bobnar Najžer in Društvo Večna svetloba

Elizabeta Bobnar Najžer, licencirana predavateljica, organizatorka in prevajalka, je predavateljica na Izobraževalnem centru za izobraževanje Nauka Grigorija Grabovoja, generalni direktor izobraževalnega centra je Grigori Grabovoi.a
Vsa izobraževanja, ki jih organizira in / ali izvaja Elizabeta Bobnar Najžer se izvajajo po neposrednih navodilih avtorja in v skladu z načeli Univerze Grigorija Grabovoja (v ustanavljanju).
Elizabeta ima poglobljena znanja o Nauku, ter dolgoletne izkušnje s posredovanjem znanj, osebnim svetovanjem, vodenjem skupin. Ima veliko število lastnih rezulatatov upravljanja, uspešno je številnim svetovala pri normiranju zdravja, dogodkov v življenju, finančnih situacijah, odnosih v družini, partnerskih odnosih, priholoških težavah.
Je predana točnemu posredovanju znanja Grigorija Grabovoja, ki zagotavlja kakovostno predajo znanja in učinkovito uporabo v lastnem življenju..

Številčni niz za širjenje nauka Grigorija Grabovoja po vsem svetu: 51967459487461_48
Normiranje dogodkov v vsakdanjem življenju: 46818

image_print