Izobraževanje

GGdoo-znakIzobraževanje

Univerza “Grigori Grabovoi”

Izobraževalni programi Grigorija Grabovoja so narejeni za učinkovit razvoj človeške zavesti. Zato je del delovanja družbe "Grigori Grabovoi doo" tudi vzpostavitev Univerze »Grigori Grabovoi«.

Prva etapa v razvoju Univerze je vzpostavitev izobraževalnega programa na daljavo z uporabo internetnih tehnologij. Podpisniki licenčnih in podlicenčnih pogodb imajo priložnost sodelovati kot predavatelji.

Druga etapa je organiziranje tečajev izobraževanja, ki jih je ustvaril Grigorij Grabovoj, v okviru Univerze.

Tretja etapa je ustanovitev Univerze »Grigori Grabovoi« v Beogradu v Srbiji. Univerzitetni kurikulum poteka na dveh ravneh:

– Prva raven: so predavanja o Nauku Grigorija Grabovoja tam, kjer bodo organizirane fakultete v skladu z oddelki Nauka.
– Druga raven: profesorji iz drugih univerz bodo predavali v vsebino svojih predmetov tudi na Univerzi »Grigori Grabovoi«.

Izobraževalni program bo sestavljen tako, da bodo vanj vključeni oddelki Nauka Grigorija Grabovoja, ki se nanašajo neposredno na izbrane predmete. Na primer: Ekonomija + Ekonomija večnega življenja.

Znanstveno podprta pot za večno življenje

Spletna konferenca predavateljev Izobraževalneca centra za poučevanje Nauka Grigorija Grabovoja
11. junij 2016

Sodelovali so: Marina Morozkina (Rusija), Olga Toloshnaja (Kazahstan), Elizabeta Bobnar Najžer (Slovenija), Igor Babić (Srbija) in Larisa Fomichjova (Rusija)

Vabljeni k ogledu spletne konference ter predstavitvi sistema poučevanja Nauka Grigorija Grabovoja v njegovem Izobraževalnem centru

Izobraževanje se bo avgusta začelo tudi v slovenščini.

Ogled spletne konference ...