Marina Valerjevna Morozkina

Marina Valerjevna Morozkina

Marina Morozkina je po izobrazbi zdravnica in se z naukom dr. Grigorija Grabovoja ukvarja od leta 1992, od leta 2000 ga širi tudi kot predavateljca. Je izvajalka uvodnega tečaja »Program usposabljanja za podajanje nauka dr. Grigorija Grabovoja«, ki ga je vzpostavil dr. Grabovoj.

Leta 1988 je diplomirala na taškentski medicinski fakulteti ter pridobila izobrazbo zdravnice. Po diplomi je opravila strokovno usposabljanje iz apiterapije in pridobila naziv specialistke preventivne medicine.

Marina Morozkina je znanje iz nauka dr. Grigorija Grabovoja pridobivala na njegovih seminarjih ter individualnih praktičnih usposabljanjih z avtorjem, kjer je dosegla visoko raven. Znanje predaja točno, na dostopen, slušateljem lahko razumljiv način.

Leta 2000 je pridobila potrdilo o opravljenem usposabljanju ter priporočilo dr. Grigorija Grabovoja za izvajanje izobraževalnih seminarjev v Evropi in drugih državah po svetu.

Ima veliko število rezultatov z uporabo tehnik dr. Grigorija Grabovoja o upravljanju z dogodki. Njene izkušnje, povezane z upravljanjem dogodkov, povezanih z zdravjem, so v obliki formalnih pričevanj na mednarodnih obrazcih objavljene v knjigi dr. Grigorija Grabovoja »Praksa upravljanja – pot odrešitve, 3. del«. https://fenomengpg9.wordpress.com/2015/05/04/svidetelstvo-morozkinoy-m-v/

Skupaj z N. R. Morozkino je soavtorica desetih knjig, katerih cilj je popularizcija in razširjanje nauka. V njih opisuje izkušnje preučevanja in uporabe tehnik za upravljanje z zdravjem in dogodki.
http://www.ggrig.com/ru/derivative-works/

Od leta 2012 širi znanje Grigorija Grabovoja preko EHL Development tudi v obliki vebinarjev. Predavala je v Litvi, Nemčiji, na Hrvaškem, v Srbiji, Sloveniji, na Madžarskem in na Tajskem, kjer je širila znanje s pomočjo prevajalcev direktno iz ruščine, jezika, ki je prvobitni nosilec nauka Grigorija Grabovoja.

V letih 2014 – 2015 je po programu »Uvodni tečaj »Programa usposabljanja Grigorija Grabovoja«« usposobila več kot 150 predavateljev nauka Grigorija Grabovoja v zgoraj navedenih državah

Številčni niz za širjenje nauka Grigorija Grabovoja po vsem svetu: 51967459487461_48