Predavatelji

Predavatelji o nauku Dr. Grigorija Grabovoja

Smo ekipa izkušenih predavateljev in svetovalcev pri osebni rasti ter večnem razvoju, predani širjenju nauka Grigorija Grabovoja.

Elizabeta Bobnar Najžer

Imetnica podlicence za prenos nauka dr. Grigorija Grabovoja od leta 2013 dalje. Mobi: 051 378 405

Elizabeta Bobnar Najžer, prof. slov in ruš., se je spoznala z naukom Grigorija Grabovoja v letu 2011. Najprej preko njegovih knjig, nato tudi preko seminarjev. Leta 2013 je prejela licenco za posredovanje njegovega nauka na področju EU. Udeležila se je tudi posebnega usposabljanja za predavatelje, ki ga je zasnoval Grigorij Grabovoj sam, izvaja pa ga njegova pooblaščenka dr. Marina Morozkina. Dodatno se je usposabljala pri prvem nosilcu in predavatelju nauka Grigorija Grabovoja dr. Vjačeslavu Konjevu. Gradivo za seminarje prevaja neposredno iz ruščine, svoja vprašanja pa naslavlja neposredno dr. Grigoriju Grabovoju.
Več o predavateljici …

Viacheslav Konev

Ima osebno licenco za predavanja avtorskih seminarjev dr. Grigorija Grabovoja , je njegov tesni sodelavec in odvetnik. Diplomiral je na medicinski in pravni fakulteti, deluje kot odvetnik v mestu Tjumen in je vešč predavatelj po državah EU.

Avtorski seminarji Grigorija Grabovoja vsebujejo koncentrirana znanja, ki jih Vjačeslav Konev poda zelo razumljivo, primerno tako za začetnike kot napredne uporabnike tehnik novega znanja. Skupne koncentracije pomagajo hitro, točno in poglobljeno osvojiti informacije nauka Grigorija Grabovoja ter jih integralno povezati.
Več o predavatelju …

Marina Valerjevna Morozkina

Marina Morozkina je po izobrazbi zdravnica in se z naukom dr. Grigorija Grabovoja ukvarja od leta 1992, od leta 2000 ga širi tudi kot predavateljca. Je izvajalka uvodnega tečaja »Program usposabljanja za podajanje nauka dr. Grigorija Grabovoja«, ki ga je vzpostavil dr. Grabovoj.

Več o predavateljici …

Veronika Berlič

Veronika Berlič, imetnica podlicente za prenos Nauka Grigorija Grabovoja od leta 2014, raziskuje in prakticira tehnologije nove zavesti dr. Grigorija Grabovoja več kot 10 let. Njeni rezultati uporabe tehnologij dosegajo dokazljive uspehe pri pomoči ljudem. Veronika Berlič izvaja uvodna predavanja in nadaljevalna specializirana predavanja – delavnice o uporabi tehnologij nove zavesti.

Več o predavateljici …

Številčni niz za širjenje nauka Grigorija Grabovoja po vsem svetu: 51967459487461_48